Надиграхме Спартак и тактически, и физически. Моите играчи показаха себераздаване, агресия и

...
Надиграхме Спартак и тактически, и физически. Моите играчи показаха себераздаване, агресия и
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Не виждам как Спартак ще излезе от тройката

" Надиграхме Спартак и тактически, и физически. Моите играчи показаха себераздаване, агресия и темперамент, за което ги приветствам. Единственото, за което скърбя е, че не взехме решение мача по-рано, защото създадохме задоволително положения, с цел да го създадем. "  Това заяви за " Петел " треньорът Атанас Атанасов, под чието управление Добруджа нанесе първа загуба на Спартак във Варна за сезона, побеждавайки го с 2:1.

" Не се дразня на Андриян Димитров за пропуските. Той е младо момче, може би прегоря в тези обстановки. Но въпреки всичко вкара една от четирите, които се откриха пред него. След гола на Спартак останах спокоен, защото по метода, по който играехме ние и домакините, усещах, че ще спечелим. Всъщност гледах на видео попадението на Спартак и мисля, че топката не мина голлинията, само че това е детайлност ", добави Атанасов.

" За мен Спартак сигурно ще се завърне в елита. С оглед на неговото показване и това на съперниците му, не виждам по какъв начин Спартак ще излезе от тройката. Ние напуснахме зоната на изпадащите, само че успокоение за нас няма да има до края. Ето в този момент одобряваме ЦСКА 1948, само че имаме трима осъдени. Предстоят ни основни дуели, в които Добруджа би трябвало да покаже, че заслужава да остане в професионалния футбол. Всяка среща за нас ще бъде битка ", приключи Атанас Атанасов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР